People's Revolution Force
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Swansea大學隊同PRF隊約戰!!(大家請睇睇)

4 posters

向下

Swansea大學隊同PRF隊約戰!!(大家請睇睇) Empty Swansea大學隊同PRF隊約戰!!(大家請睇睇)

發表 由 Brian聰 周六 07 6月 2008, 12:05 pm

I want to know when will everyone be free in the summer?when do school finish for you all?my frds from the university want to have a game with us in the summer with around 20+ ppl so just wounder when everyone will be available!Please tell me ASAP so that I can confirm!!thank you
各兄弟,大家係summer幾時會得閒!因為我大學frd想搞個game!有20+(大多數新手)咁我諗係一個好好ge機會比我地隊去訓練下!我想睇下有幾多人想一齊打,會係一個好好ge訓練!!可以練大家ge戰術同指揮
...大家請快d reply me!thank you
by戰術參謀

Brian聰 在 周日 08 6月 2008, 3:10 am 作了第 1 次修改
Brian聰
Brian聰
副團長
副團長

文章總數 : 28
年齡 : 33
注冊日期 : 2007-11-12

http://pr-force.forumotion.com

回頂端 向下

Swansea大學隊同PRF隊約戰!!(大家請睇睇) Empty 回復: Swansea大學隊同PRF隊約戰!!(大家請睇睇)

發表 由 亞熙 周六 07 6月 2008, 4:14 pm

c兄....我知你英文好......
不過c兄可唔可能打中文呢??
亞熙
亞熙
Private二等兵
Private二等兵

文章總數 : 31
注冊日期 : 2008-04-11

回頂端 向下

Swansea大學隊同PRF隊約戰!!(大家請睇睇) Empty 回復: Swansea大學隊同PRF隊約戰!!(大家請睇睇)

發表 由 亞熙 周日 08 6月 2008, 1:24 pm

我諗我會去~
不過我有d時間唔得~
因為我有d時間會跟學校有活動~
12/7跟學校打war game
17/7,22/7,24/7跟學校去玩賽艇
12/8,13/8,14/8,15/反大陸入黃埔軍校

如果以上所以時間唔撞既~我一定去^^
亞熙
亞熙
Private二等兵
Private二等兵

回頂端 向下

發表 由 charlie2 周五 13 6月 2008, 8:59 pm

黃埔軍校??
l had join it 2 years ago
so boring
but you can play real guns
charlie2
charlie2
Captain上尉
Captain上尉

文章總數 : 64
年齡 : 30
注冊日期 : 2007-11-21

https://www.youtube.com/watch?v=OGrp9RvvPqA&feature=related

回頂端 向下

發表 由 frankie930 周五 13 6月 2008, 11:10 pm

亞熙 寫到:我諗我會去~
不過我有d時間唔得~
因為我有d時間會跟學校有活動~
12/7跟學校打war game
17/7,22/7,24/7跟學校去玩賽艇
12/8,13/8,14/8,15/反大陸入黃埔軍校

如果以上所以時間唔撞既~我一定去^^

你可以揾學校d朋友一齊跟我地玩lor...

frankie930
Private二等兵
Private二等兵

文章總數 : 42
注冊日期 : 2007-11-14

回頂端 向下

發表 由 亞熙 周一 16 6月 2008, 12:29 am

有好多都係新手黎嫁bo....
不過我都係><
亞熙
亞熙
Private二等兵
Private二等兵

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章